«Синергія активних»: на Київщині відбувся семінар-практикум для фахівців, які координують утвердження національної ідентичності

Дата: 11.07.2024 14:00
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

У Київській області відбувся семінар-практикум для фахівців суб’єктів реалізації сфери утвердження української національної та громадянської ідентичності «Синергія активних».

Під час заходу фахівці сфери масового спорту отримували знання, необхідні для подальшого залучення до заходів військово-патріотичного і національно-патріотичного виховання дітей та молоді, навички ефективної комунікації та просування національних цінностей, шляхом знайомства з інноваційними методиками інтерактивних занять, спортивних заходів та активностей.

«Одне із ключових завдань семінару – налагодження співпраці та обміну досвідом між учасниками з різних громад Київщини. Це надасть змогу створити потужну мережу фахівців, здатних координувати та реалізовувати спільні проекти зі сфери української ідентичності», – підкреслила заступниця начальника Управління молоді та спорту КОВА Світлана Назарук.

До заходу долучилися директор Департаменту масового спорту та здоров’я нації Мінмолодьспорту Сергій Тимофєєв, директор ДУ Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Ребрина, керівництво управління молоді та спорту КОВА Володимир Стеценко та Світлана Назарук, керівник Київського обласного молодіжного центру Андрій Михайлов та директор Київського обласного центру «Спорт для всіх» Андрій Михальчук.

Семінар-практикум «Синергія активних» реалізований управлінням молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації спільно з Київським обласним молодіжним центром у партнерстві з Київським обласним центром фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх».

Повідомляє Конгрес місцевих та регіональних влад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень