На Київщині відбувся регіональний форум «Повернення ветеранів до громад: ефективне інформування щодо сервісів та можливостей»

Дата: 11.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

10 липня для представників територіальних громад Київщини відбувся регіональний форум «Повернення ветеранів до громад: ефективне інформування щодо сервісів та можливостей».

У форумі взяли участь представники Правозахисного центру «Принцип», заступник Міністра у справах ветеранів Руслан Приходько, представники департаменту соціального розвитку та ветеранської політики Київської ОВА, Київського обласного центру допомоги Захисникам України.

Учасники обговорили та проаналізували систему соціального захисту в області. А саме соціальні послуги, пільги, виплати та інші види матеріального забезпечення для ветеранів і ветеранок.

Також мова на форумі йшла про наявні можливості, відповідність розміру виплат реальним потребам, доступність отримання гарантованого тощо. Окрім фінансової підтримки піднімалися питання про допомогу, щоб впоратися з труднощами, повернутися до гідного рівня життя, відновити можливість самостійно задовольняти свої потреби.

Крім того, розглянули позитивний досвід ефективних шляхів вирішення питань допомоги ветеранам і ветеранкам на прикладі позитивних кейсів Київщини.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень