Руслан Кравченко: Київщина передала 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців 4 вантажівки MAN

Дата: 15.07.2024 12:00
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Київщина передала 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців 4 вантажівки MAN. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

На своїй сторінці у Facebook він оприлюднив відео передачі автівок.

«Машини потужні та надійні. Переконався особисто. І знаю, що вони допоможуть нашим захисникам виконувати бойові завдання. Вантажівки придбали за кошти місцевого бюджету Білої Церкви. Це не перша партія автівок  – минулого місяця завдяки громаді Білої Церкви передали 6 MAN», – додав Руслан Кравченко. 

Захисники із 72 бригади воюють на гарячому напрямку і потребують збільшення кількості машин, FPV-дронів, засобів звʼязку тощо. 

«Запити від військових постійні. І разом з районами, громадами, відповідальним бізнесом Київщини максимально намагаємося їх закрити. Вдячний за допомогу!» – наголосив начальник КОВА. 

Він нагадав, що з початку травня для матеріально-технічного забезпечення наших військових формувань Київська ОВА вже виділила понад 63,4 млн грн.

«Підтримка військових, які ризикують своїми життями для захисту країни, критично важлива для успішної оборони та ефективності на полі бою. Лише разом пришвидшимо перемогу. Дякую всім, хто сьогодні захищає країну. Дякую за мільйони збережених життів», – наголосив Руслан Кравченко. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень