Відновлення Київщини: в Ірпені капітально ремонтують багатоповерхівку на Котляревського

Дата: 15.07.2024 18:00
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Київщина продовжує відновлювати об’єкти, пошкоджені внаслідок ведення бойових дій. Один з них — багатоквартирний будинок в Ірпені на 149 квартир, за адресою: вулиця Котляревського, 52-а. До війни тут мешкало понад 380 людей. Капітальний ремонт триває коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником робіт є Департамент регіонального розвитку Київської ОВА.

Багатоповерхівка була пошкоджена навесні 2022 року під час активних бойових дій в регіоні. У будівлі були вибиті вікна, дверні та балконні конструкції, пошкоджені місця загального користування. Капітального ремонту також потребував фасад та дах будинку.

Восени 2023 року підрядник розпочав відновлювати багатоповерхівку. Першочергово фахівці демонтували пошкоджені елементи та розпочали ремонтувати приміщення. Наразі вже замінили всі вибиті вікна, двері та балкони, облаштували укоси, відновили огородження сходових клітин та завершили оздоблення місць загального користування.

Крім того, будівельники вже замінили пошкоджені інженерні мережі, відновили водовідведення, блискавкозахист та завершили вимощення навколо будівлі. Також виконали роботи з утеплення та ремонту покрівлі і цоколю. Наразі фахівці завершують утеплення та оздоблення фасаду будинку.

Відповідно до проєкту в багатоповерхівці також будуть встановлені пандуси зі спеціальним покриттям для безперешкодного доступу маломобільних груп населення. Крім того, у будинку буде встановлений домофон.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень