Руслан Кравченко: Президент України Володимир Зеленський вручив паспорти 7 підліткам з Київщини

Дата: 16.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Під час урочистих заходів з нагоди Дня Української Державності Президент України Володимир Зеленський вручив паспорти школярам, яким виповнилося 14 років. Серед них і 7 підлітків з Київщини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.  

Це діти наших захисників, діти-переселенці з тимчасово окупованих територій, волонтери та переможці олімпіад і спортивних змагань. 

«Паспорт України – один із символів нашої нескореності, гідності та свободи. Розумію, наскільки відповідальним та хвилюючим був цей момент для кожного з них. І бачив, як вони пишаються отримати паспорт України і бути українцями. Згадав, як колись отримував свій перший дорослий документ і також хвилювався», – зазначив Руслан Кравченко. 

Начальник КОВА додав, що дуже гордий за дітей Київщини. «Це ті, хто вирішуватимуть майбутнє України та захищатимуть нашу державність. ​Вітаю юних мешканців області з врученням паспортів!» – додав він. 

Руслан Кравченко також взяв  участь і в інших урочистостях з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі. Глава держави відзначив державними нагородами військових і представників інших професій.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень