Руслан Кравченко проінспектував відбудову дитсадка «Джерельце» в Броварах

Дата: 18.07.2024 11:00
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко проінспектував відбудову дитсадка «Джерельце» в Броварах. Його почали відновлювати восени минулого року.  У січні 2023 року на території садка розбився вертоліт ДСНС із посадовцями МВС на борту. Через вибух і пожежу заклад був сильно пошкоджений та частково зруйнований. 

«Джерельце» відновлюють коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Садочок розрахований на 270 діток. Роботи ведуться активно», – розповів начальник Київської обласної військової адміністрації  Руслан Кравченко.

Приміщення «Джерельця» будуть переплановані, тут змінять систему виходів і входів. Облаштують також окремі зали для музики та фізкультури, сучасне комфортне  укриття, щоб малеча та колектив були у безпеці під час повітряної тривоги. Крім цього обладнають сучасний харчоблок, пральню, медпункт.

Вже виконали: 

  • демонтували зруйновану частину споруди
  • влаштували всі інженерні мережі
  • монолітні/бетонні роботи
  • влаштування покрівлі
  • влаштування вхідних груп

Тривають:

  • внутрішні опоряджувальні роботи
  • фасадні роботи. 

Наразі будівельники вже взялися до ІІ черги реконструкції. Зокрема, залили монолітну плиту зруйнованої частини та виконують армування випусків.

«Неодноразово спілкувався з колективом садочка та батьками дітей і знаю як вони очікують на відновлення роботи закладу. Тому робимо все можливе, щоб максимально прискорити роботи», – зазначив начальник Київської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень