Руслан Кравченко: На Київщині відкрили офіс компанії Альфатех, яка імпортує будівельну техніку

Дата: 22.07.2024 12:00
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

На Київщині відкрили новий офіс компанії Альфатех. Вона спеціалізується на продажах та сервісному обслуговуванні будівельної, дорожньої та промислової техніки, яку виробляють провідні світові компанії. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 

Фото без опису

Сучасний виставково-сервісний центр побудували у Гатненській громаді Фастівського району. Майданчик розрахований на 100 одиниць техніки, є відділи продажу, сервісу, запчастин та шин; сервісні бокси та ремонтна база. Компанія створила 40 робочих місць. Податки йтимуть до Гатненської громади на реалізацію соціальних проектів для її мешканців. 

Фото без опису

«Альфатех — офіційний ексклюзивний дилер таких виробників як Hyundai Construction Equipment, Shantui Construction Machinery, Bobcat тощо. До речі, під час відкриття запропонував представнику Hyundai зробити все, щоб компанія побудувала свій завод в Україні саме на Київщині. Це перспективно! Готові створити найкращі умови для такої інвестиції», – сказав Руслан Кравченко. 

Фото без опису

Альфатех працює на ринку України вже понад 20 років, має філії у багатьох містах України та входить до трійки лідерів серед імпортерів будівельної техніки.

«Компанії зі світовим імʼям не бояться інвестувати в економіку Київщини. І це гарний приклад для інших для інших!» – додав начальник КОВА. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень