Руслан Кравченко: Київщина має одну із найбільших мереж індустріальних парків по всій Україні

Дата: 22.07.2024 13:00
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Київщина має одну із найбільших мереж індустріальних парків по всій Україні. Загалом в області зареєстровано 12 індустріальних парків. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.  

«Попри війну Київщина створює найкращі умови для того, щоб компанії продовжували вкладати свої кошти в економіку області. Лише цього тижня в регіоні відкрили офіси двох великих відомих компаній та зареєстрували індустріальний парк», – сказав він. 

Зокрема, у Вишгородському районі Київщини з’явиться новий індустріальний парк — «Грін індастріал парк». Він забезпечить роботою близько 3 тис. жителів області. Сума інвестицій у розвиток парку – майже 6 млрд грн. На його території створять підприємства, які будуть виробляти будівельні конструкції та вироби із них, готові металеві вироби, харчові продукти, а також, які займаються машинобудуванням. 

Руслан Кравченко нагадав, що в Бучанському районі відкрив новий офіс та робочі потужності відомий турецький виробник генераторів та компресорів Dalgakiran. Сума інвестицій майже 400 млн грн. Створили 50 робочих місць. Компанія не збирається на цьому зупинятися. Під час відкриття нового офісу повідомили, що в планах нові інвестиції та будівництво заводу. 

Крім того, в Гатненській громаді Фастівського району відкрили новий офіс компанії Альфатех. Компанія спеціалізується на продажах та сервісному обслуговуванні будівельної, дорожньої та промислової техніки, яку виробляють провідні світові компанії, зокрема Hyundai. Площа центру понад 7 тисяч квадратних метрів. Тут створили 40 робочих місць. 

«Ці інвестиції не лише сприятимуть створенню нових робочих місць та розвитку бізнесу, а й допоможуть нашому регіону відновитися та зростати навіть у складний період», – наголосив начальник Київської ОВА. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень