У містечку Хансена відкрили Club House HansenVillage — комплекс для відпочинку

Дата: 22.07.2024 14:30
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Сьогодні, 20 липня, у Містечку Хансена, що в Тарасівці, відкрили Club House HansenVillage — комплекс для відпочинку мешканців містечка. На відкритті побували перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко та заступниця голови КОДА Леся Карнаух. 

Фото без опису

Club House HansenVillage — це цілий комплекс різноманітних послуг для здоров’я та сімейного відпочинку, яким можуть користуватися всі мешканці містечка Хансена. Комплекс включає:

  • Басейн: Місце для відпочинку та занять спортом
  • Дитячий садок: Простір, де діти можуть гратися, вчитися та розвиватися, перебуваючи під наглядом досвідчених вихователів.
  • Кінотеатр: Невеликий затишний кінозал для перегляду фільмів, що допомагає відволіктися від повсякденних турбот і провести час з близькими.
  • Тренажерний зал: Має сучасне обладнання для занять спортом.
  • Салон краси: Мешканці можуть відвідати перукарню, манікюрний салон тощо.
  • Кафе: Затишний заклад, де можна насолодитися смачною їжею та напоями у приємній атмосфері.

Фото без опису

Також у Club House HasenVillage працюють психологи та соціальні працівники. Вони допомагають мешканцям впоратися з травмами та адаптуватися до нових умов. Тут також проводяться різноманітні заходи та майстер-класи, спрямовані на розвиток навичок і підвищення морального духу.

Фото без опису

«Відкриття містечка Хансена вже стало прикладом того, як співчуття та щедрість можуть змінити життя людей на краще. Спільно з паном Хансеном працюємо над тим, щоб розширити цей проєкт, тим самим зможемо допомогти ще більшій кількості переселенців. Адже кожна людина заслуговує на гідне життя, навіть у найтяжчі часи. А відкриття Club House HasenVillage у містечку Хансена є не тільки жестом доброти, але й нагадуванням, що людяність і підтримка можуть зцілити найглибші рани», — зазначив Микола Бойко. 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень