Компанія «Pro-Energy»  пропонує розглянути новий високоефективний і кліматично сумісний підхід для виробництва електроенергії

Дата: 22.07.2024 08:30
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

До Київської обласної державної адміністрації надійшло звернення Компанії «Pro-Energy» з пропозицією розглянути новий високоефективний і кліматично сумісний підхід для виробництва електроенергії. 

Розроблені компанією когенераційні установки  допомагають економити 40% первинної енергії, утворюють тепло, придатне для опалення, охолодження та/або утворення пари, та зменшують викиди вуглекислого газу. 

Компанія «Pro-Energy» співпрацює з університетами та дослідницькими інститутами для вдосконалення технологій та гарантує серійне виробництво, сертифіковане відповідно до DIN ISO 9001. 

Розроблена технологія управління установками дозволяє використовувати режими часткового навантаження та гнучку роботу з увімкненням/вимкненням. У зв’язку з наслідками атак російською федерацією на українську енергетичну інфраструктуру компанія переглянула і порівняла доступні технології виробництва електроенергії. 

Враховуючи поставлені питання, компанія визначила, який тип технології найкраще підходить для досягнення поставлених цілей, і це можна побачити в презентаціях за посиланнями: 

У разі зацікавленості у будь-якій формі співпраці, просимо звертатись до Компанії «Pro-Energy» заповнивши форму.

або за телефонами : +380 (96) 347-91-98 +380 (50) 301-07-98


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень