Екопростір підтримки здоров’я та освітні програми – Центр ветеранського розвитку Університету Григорія Сковороди допомагає повертатися до цивільного життя

Дата: 22.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Місія ЦВР Університету Григорія Сковороди в Переяславі – підтримка та розширення можливостей ветеранів та ветеранок для успішного переходу до цивільного життя та подальшої самореалізації.
На базі університету відкрито екопростір підтримки та відновлення фізичного та ментального здоров’я. Також функціонує 5 проєктів комплексної психосоціальної підтримки ветеранів та ветеранок та членів їх родин.
У межах діяльності університетського Центру ветеранського розвитку надано більше 300 психологічних консультацій та проведено 11 психологічних тренінгів для членів сімей ветеранів. Крім цього тут провели навчання для спеціалістів з надання психологічної підтримки ветеранам та їхнім сім’ям. Такі курси відвідали більше 500 осіб.
ЦВР надає і можливості для отримання освіти та підвищення кваліфікації. У центрі працюють освітні програми та курси підвищення кваліфікації, що срияють набуттю нових компетенцій.
Для допомоги у працевлаштуванні ветеранів та ветеранок ЦВР діє у партнерстві з Київським обласним центром зайнятості. До їхніх спільних активностей долучилося близько 800 осіб.
Також університетский ЦВР активно співпрацює з ГО «Центр зайнятості вільних людей», Міжнародною організацією з міграції, ГО «Атлант», ГО «Інститут підтримки громадських ініціатив», ГО «Просвіт», Асоціацією неурядових організацій «Ізраїльська коаліція травми» та іншими.

Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень