Мінсоцполітики: Родини понад 330 дітей, які постраждали від атаки рф 8 липня, вже отримали одноразову грошову допомогу

Дата: 22.07.2024 15:30
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

8 липня російська федерація здійснила черговий військовий злочин, спрямувавши ракетний удар на дитячу лікарню «Охматдит». Лікування в НДСЛ «Охматдит» отримують діти з найважчими діагнозами з усієї України.

Для родин з дітьми, які постраждали тоді від бомбардувань і авіаударів, Уряд, за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), забезпечить виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 10 800 грн на одну людину. Максимальна сума виплати на сім’ю становитиме 54 тис. гривень (5 осіб).

Таку допомогу отримуватимуть родини з дітьми, які проходили лікування в НДСЛ «Охматдит» на момент атаки 8 липня та сім’ї з дітьми постраждалих працівників приватного медичного закладу, на який також була здійснена атака.

На сьогодні цю допомогу вже отримали 206 сімей, загалом це – 709 людей, серед яких – 331 дитина. Перші кошти грошової допомоги було спрямовано на рахунки постраждалих.

Також звертаємо увагу: якщо ваша дитина проходила лікування в НДСЛ «Охматдит» на момент 8 липня і постраждала від атаки на лікарню, а ви протягом найближчого тижня не отримаєте інформації про виплату, зверніться за телефоном гарячої лінії – 0 800 600 017 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 20:00, у суботу з 9:00 до 18:00, неділя – вихідний, дзвінки – безкоштовні).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень