6 видатних спортсменів Київщини представлятимуть Україну на Олімпіаді

Дата: 22.07.2024 16:30
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

XXXIII Олімпіада відбуватиметься Парижі з 26 липня по 11 серпня. До офіційної делегації України всього увійшли 297 осіб, з них – 140 спортсменів та спортсменок.

Шестеро спортсменів та спортсменок з Київщини представлять Україну у змаганнях з боксу, вільної боротьби, веслуванні на байдарках та каное, легкій атлетиці.

Спортсмени з Київщини, які візьмуть участь у всесвітніх змаганнях:

Дмитро ЛОВЧИНСЬКИЙ – Майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіон Європи серед чоловіків до 22 років у надважкій вазі.

Ірина КОЛЯДЕНКО – Заслужений майстер спорту з вільної боротьби, бронзова призерка Олімпіади-2020, призерка чемпіонатів світу та триразова чемпіонка Європи, змагатиметься у ваговій категорії 62 кг.

Аліна ГРУШИНА – Заслужений майстер спорту з вільної боротьби, призерка чемпіонату світу, чемпіонка та призерка Європи, чемпіонка світу та Європи серед молоді до 23 років, вагова категорія 57 кг.

Іван СЕМИКІН – Заслужений майстер спорту з веслування на байдарках та каное, чемпіон та призер чемпіонатів світу, срібний призер Європейських Ігор, чоловіча байдарка-четвірка.

Людмила ОЛЯНОВСЬКА – Заслужений майстер спорту з легкої атлетики, чинна рекордсменка України на 3-х дистанціях, бронзова призерка чемпіонату світу, призерка чемпіонатів Європи та чемпіонка Європи серед молоді, спортивна ходьба на 20 кілометрів.

Артур ФЕЛЬФНЕР – Заслужений майстер спорту з легкої атлетики, чинний рекордсмен України серед юніорів та молоді, бронзовий призер Європейських Ігор, чемпіон Європи серед молоді, володар численних нагород юніорських та молодіжних чемпіонатів, метання спису.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень