Відбулося засідання сесії Київської обласної ради

Дата: 25.07.2024 14:00
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

25 липня відбулася чергова 27 сесія Київської обласної ради восьмого скликання. Участь у засіданні взяли голова Київської ОДА Руслан Кравченко, його заступники та керівники структурних підрозділів КОДА.

На засіданні депутати обласної ради розглянули та підтримали понад 50 питань порядку денного.

Були внесені зміни до 11 діючих обласних цільових програм. Зокрема, депутати внесли зміни до програм, які направлені на посилення безпеки та оборони області.

Передбачені зміни до програми, спрямованої на забезпечення здійснення оборони та підготовки населення до національного спротиву Київської області, програми «Безпечна Київщина», програми щодо оперативного та сталого забезпечення формувань, що забезпечують обороноздатність держави на території Київської області.  

Зміни передбачені також у програмі «Конкурентоспроможна Київщина» на 2022-2024 роки.

Продовжуємо опікуватися допомогою військовослужбовцям та ветеранів війни. Зміни внесені до Програми соціальної підтримки в Київській області Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, а також родин Героїв Небесної Сотні.

Зміни також внесені до Програм, які стосуються розвитку сільського господарства та сільських територій області,  розвитку житлово-комунального господарства, енергоефективної трансформації та енергобезпеки, будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури, підтримки і розвитку театрального та музичного мистецтва Київської області.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень