244 комплекти спортивного інвентарю отримали заклади освіти Київщини

Дата: 26.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Уже 244 набори спортивного інвентарю із 567 закуплених передано до закладів освіти комунальної власності на Київщині. Напередодні 57 таких комплектів передали закладам освіти Фастівського району.  Про це повідомив у своєму Facebook перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко. 

Попередньо у межах реалізації обласної програми «Київщина спортивна» вже передали 187 комплектів для Вишгородського, Броварського, Бориспільського районів та комунальних закладів освіти Київської обласної ради. 

«До кінця літа інвентар отримають освітні заклади Бучанського, Білоцерківського та Обухівського районів. Також передамо 32 закуплені набори для молодіжних центрів Київської області та 79 наборів для координаторів програми Президента України «Активні парки — локації здорової України», — зазначив Микола Бойко.

До комплектів входять різноманітні м’ячі, гімнастичні обручі, волейбольні сітки та інший спортивний інвентар. Він буде використовуватися в школах комунальної власності та молодіжних центрах та для відвідувачів локацій активних парків для проведення тренувань.

«Кожного разу, коли передаємо ці комплекти, —  згадую своє дитинство. Маю надію, що цей інвентар принесе радість нашим дітям, на долю який випало занадто багато випробувань. Тому ми зобов’язані зробити все можливе, і навіть трохи більше, аби діти мали найкраще та могли рости й розвиватися вже під мирним українським небом», — додав під час заходу перший заступник голови КОДА.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень