ЕКСТРЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ У БРОВАРСЬКОМУ РАЙОНІ - ТРИВАЄ

Дата: 26.07.2024 09:00
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Задіяно 3 бригади аварійно-диспетчерської служби, та ще близько 20-ти бригад з відновлення та експлуатації.

Наразі перекритим залишається газопостачання на всіх задіяних газорозподільних пунктах та шафах, що забезпечували більше 4 тисяч споживачів. Газовики вже проводять врізку нового фрагменту труби, після проведення рентген контролю, продуву та перевірки тиску у системі відбудеться відновлення газопостачання до найвіддаленіших точок.

«Після витоку газу відбулося різке падіння тиску в системі газопостачання. Скачок був наскільки сильним, що його відчули навіть біля Чернігівщини, куди тягнеться ця гілка. Але газовикам вдалося втримати тиск і залишити більшість абонентів з газом. Роботи з відновлення газопостачання завершимо в найкоротші терміни. Перші тестові включення відбудуться вже сьогодні!» - керівник Київської філії «Газмережі» Павло Попов.

Нагадаємо, інцидент стався 24 липня в Броварському районі: будівельною технікою невідомих осіб було пошкоджено газову трубу максимального тиску - 0,3 мПа. На місці працювали правоохоронці спільно з органами місцевої влади. Київська Філія «Газмережі» сподівається, що винуватці понесуть покарання.

Попередньо підраховано, що втрати газу в системі сягають до 50 тис кубів, а збитки Київської філії «Газмережі» оцінюються в кілька мільйонів гривень.

Джерело-Київська філія «Газмережі»

Фото без опису Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень