Руслан Кравченко передав автівки 6 дитбудинкам сімейного типу Київщини

Дата: 19.08.2024 16:30
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Шість дитбудинків сімейного типу Київської області отримали автівки. Їх великим родинам передав начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Взяти на виховання дітей – це не лише благородний вчинок. Це величезна відповідальність, помножена на щире бажання дарувати своє тепло та любов дітям. І стати для них справжньою родиною. Сьогодні познайомився ще з шістьома такими родинами – дитячими будинками сімейного типу. Передали кожній із них автівку, щоб зручніше та оперативніше діставатися до гуртків, спортивних секцій та інших потрібних місць», –  розповів Руслан Кравченко. 

Автомобілі придбали коштом обласного бюджету. Начальник КОВА подякував  кожному платнику податків Київщини, що попри війну спільно вдається  реалізовувати такі важливі глобальні проєкти. А головне – разом здійснювати мрії дітей.

Автівки поїхали до дитячих будинків сімейного типу із 6 районів: 

  • Білоцерківського
  • Бориспільського 
  • Броварського 
  • Бучанського 
  • Обухівського 
  • Фастівського 

«Історія кожної такої великої родини вражає. Наприклад, до одного з ДБСТ за весь час його існування було влаштовано 36 дітей, інші – взяли на виховання малечу з тимчасово окупованих територій», – наголосив начальник КОВА.

Наразі в кожній великій родині виховують від 7 до 10 діток. Але всіх об’єднує єдина мета – попри війну зробити спогади всіх дітей про дитинство щасливими. 

«Підзарядився неймовірним позитивом від малечі. Щастя та дитячий сміх дорого вартують», – додав Руслан Кравченко.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень