Броварський район взяв участь в Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 20.08.2024 19:00
Кількість переглядів: 52

Фото без опису


Сьогодні, 20 серпня 2024 року, у місті Кропивницькому відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

Виконувач обов’язків голови Броварської районної державної адміністрації Олексій Дорошенко, заступник голови Броварської районної ради Валентина Шульга та голови територіальних громад Броварського району долучилися до онлайн – засідання.

Учасники Конгресу обговорили низку важливих питань, зокрема: про стан реалізації проєктів альтернативної енергетики, забезпечення сталого функціонування підприємств ЖКГ та підготовки до опалювального сезону 2024-2025 року.

Також розглядались питання щодо упровадження нових інструментів управління процесами європейської інтеграції на місцевому та регіональних рівнях, а також упровадження політики безбар’єрності в територіальних громадах.

Не менш важливою темою для обговорення, стала тема початку нового навчального року, де приорітетом є забезпечення безпечного офлайн навчання, будівництво нових шкільних укриттів та довезення школярів до закладів освіти.

У межах засідання Конгресу місцевих та регіональних влад відбулося інтерактивне спілкування з представниками місцевої влади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень