Анонс до Протоколу №2 від 21.10.2024

Дата: 22.10.2024 12:00
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

21 жовтня 2024 року о 10-00 відбулося засідання комісії з відбору кандидатів на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб при Броварській районній державній (військовій) адміністрації по Баришівській селищній раді. Члени комісії з міста Бровари – офлайн та члени комісії з селища Баришівка онлайн. 

 Порядок денний:

  1. Розгляд заяв кандидатів на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.08.2024 № 881 «Деякі питання забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя» та прийняття рішення щодо допущення до співбесіди.

  2. Проведення співбесід з кандидатами на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

  3. Проведення членами комісії оцінювання компетенцій кандидатів на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб та надання висновку: рекомендовано до працевлаштування або не рекомендовано.

На комісію запрошені кандидати на посаду фахівця із супроводу ветеранів.

При розгляді заяв було з’ясовано, що галузь знань освіти одного з претендентів не відповідала професійному стандарту, затвердженого наказом міністерства у справах ветеранів України від 09.04.2024 № 111 для посади «Фахівець із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб», тому заява даного кандидата не розглядалась.

За результатами розгляду заяв двох інших кандидатів, результатів проходження ними тестування, проведення з ними співбесід та оцінювання компетенцій комісія прийшла до висновку, що рівень кандидатів високий, і рекомендувала директору комунального закладу «Центр соціальних служб» Баришівської селищної ради працевлаштувати їх на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень