Територіальна оборона: увага — оголошення!

Дата: 17.02.2022 17:05
Кількість переглядів: 3477

Фото без опису

У найближчі вихідні 19-20 лютого 2022 року батальйон територіальної оборони Броварського району продовжить роботи по облаштуванню Пункту постійної дислокації, який знаходиться у Баришівській громаді.

Про умови базування Штабу територіальної оборони

Напередодні керівники Броварської райдержадміністрації на чолі з виконувачем обов’язків її голови Павло Проскочило, у рамках виїзного прийому до Баришівської громади, оглянули приміщення для розміщення сил територіальної оборони. Робочий виїзд відбувся спільно Баришівським селищним головою Олександром Вареніченком та Березанським міським головою Володимиром Тимченком.

Фото без опису      Фото без опису    Фото без опису

Нагадаємо, 15 лютого 2022 року відбулася службова нарада керівництва Броварської райдержадміністрації спільно з головами територіальних громад, на якій питання виділення коштів на облаштування приміщень Штабу територіальної оборони було актуальним.

До основних вимог щодо приміщень належить: наявність робочих кабінетів, територій для зберігання техніки, складських приміщень та близькість до районних центрів.

Керівники зосередились на питанні щодо  комплектування батальйону територіальної оборони бійцями контрактної служби та резервістами, а також  співпраці з громадами.

Про найближчі навчання

Як розповіли представники командування батальйону територіальної оборони, 27 лютого 2022 року у планах — відкрите навчання.

Нагадаємо: відповідальний за графік навчань — радник керівника району територіальної оборони, виконувача обов’язків голови Броварської районної адміністрації Павла Проскочила — Костянтин Хоменко, контактний номер: +380 68 725 53 40.

Інформацію про анонси теоретичних та практичних занять батальйону можна побачити: у розділі «Анонси» на офіційному сайті Броварської райдержадміністраціїна сторінці Броварської райдержадміністрації у мережі Facebook та на сторінці Батальйону територіальної оборони Броварського району «Броварський батальйон територіальної оборони.

 

Незабаром запрацює  «Кабінет рекрутингу територіальної оборони Броварського району»!

У Броварській райдержадміністрації (ІІ поверх адміністративної будівлі, м. Бровари, вул. Гагаріна, 15, кабінет 227) з 21 лютого розпочне свою роботу «Кабінет рекрутингу територіальної оборони Броварського району».

Фото без опису

Кожного, хто відчуває в собі сили і прагнення стати в лави захисників, та готовий долучитися до резерву батальйону територіальної оборони, просимо звертатися до фахівців.

На службу у військовий резерв запрошуються високомотивовані, громадяни України, яким не байдуже майбутнє нашої Батьківщини, що на добровільній основі виявили бажання укласти контракт на службу у військовому резерві.

«Кабінет рекрутингу територіальної оборони Броварського району» працюватиме щоденно, крім суботи та неділі, з 8.00 до 17.00.

Телефон для довідок: +380633506055 (Роман).

Інформацію про територіальну оборону Броварського району читайте тут 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень