Міжнародна підтримка для населення Згурівської територіальної громади

Дата: 24.05.2022 18:53
Кількість переглядів: 978

      Фото без опису

КНП «Згурівська лікарня Згурівської селищної ради» отримала на баланс апарат ультразвукової діагностики, новий генератор та медичні засоби.

                Фото без опису

Апарат УЗД виробництва Німеччина, техніку та медикаменти, за сприяння Броварської районної військової адміністрації, вдалося доставити в Україну, а далі і у Згурівську громаду за сприяння польського волонтера Krzysztof Кoza

       Фото без опису

24 травня 2022 року до Згурівської громади, з робочим візитом прибули: начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, волонтер Христоф Коза, керівник сектору оборони Броварського району Юрій Миколенко та в. о. завідувача сектору з питань охорони здоров'я військової адміністрації Рената Бащенко.

       Фото без опису

Саме вони, спільно з головою Згурівської селищної ради Василем Цвиком, передали для лікарні необхідне обладнання, медикаменти, перев'язувальний матеріал, вироби медичного призначення, генератор та багато іншого.

        Фото без опису

Того ж дня керівник району Павло Проскочило, разом з керівником сектору оборони Броварського району Юрієм Миколенком, за сумлінне виконання службового обов'язку, високий професіоналізм, старанність та патріотизм, проявлені в умовах воєнного стану, нагородили Грамотами Броварської районної військової адміністрації з врученням цінного подарунку мужніх захисників — військовослужбовців Збройних Сил України.

      Фото без опису

      Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень