Розпочалася видача гуманітарної допомоги на Броварщині від «NOVUS»

Дата: 29.06.2022 17:32
Кількість переглядів: 1381

       Фото без опису

Служба у справах дітей та сім’ї Броварської районної військової адміністрації розпочала для соціально незахищених категорій населення Броварського району — багатодітних родин, людей з інвалідністю, дітей-сиріт та внутрішньо переміщених осіб — роздачу продуктових наборів від мережі магазинів «NOVUS».

Нагадаємо, така допомога на Службу у справах дітей та сім’ї Броварської районної військової адміністрації надійшла за посередництва Подільської та Печерської районних організацій Товариства Червоного Хреста міста Києва та за сприяння Служби у справах дітей та сім‘ї Київської обласної військової адміністрації.

       Фото без опису Фото без опису

За перші два дні вже роздано близько 100 продуктових наборів для жителів Броварів з соціально незахищених верств населення. За інформацією Служби у справах дітей та сім’ї Броварської районної військової адміністрації, ліміт продуктових наборів для Броварської громади вичерпаний. Далі допомога буде передаватися на решту територіальних громад.

Інформацію про гуманітарну допомогу для соціально незахищених категорій населення Броварського району можна дізнатися за телефоном Служби у справах дітей та сім’ї +380682488686.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень